Polina Kazarina

Bakalářská práce

Analýza potřeb osob se zdravotním postižením ve vztahu ke gastronomickým zařízením

Analysis of the Needs of Persons with Disabilities in Relation to Catering Services
Anotace:
Tématem práce je analýza potřeb osob se zdravotním postižením ve vztahu ke gastronomickým zařízením, konkrétně se zaměřuje na situaci vozíčkářů. Teoretická část práce vymezuje základní pojmy o tělesně postižených osobách a jejich životě. Dále se zabývá existujícími zahraničními a českými legislativními předpisy ve vztahu ke gastronomickým zařízením. Návrhová část práce se zaměřuje na doporučení jak …více
Abstract:
The topic of the thesis is Analysis of the Needs of People with Disabilities in Relation to Catering Services, especially for wheelchair users. The theoretical part focuses on defining basic terminology of disabled people and their way of life; further, it discusses existing foreign and Czech legislative regulations in relation to the catering services.The proposal part focuses on recommendations for …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
  • Vedoucí: Mgr. Karel Kulich
  • Oponent: Mgr. Dagmar Lanská

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze