Analýza potřeb osob se zdravotním postižením ve vztahu ke gastronomickým zařízením – Polina Kazarina
Polina Kazarina
Bakalářská práce
Analýza potřeb osob se zdravotním postižením ve vztahu ke gastronomickým zařízením
Analysis of the Needs of Persons with Disabilities in Relation to Catering Services
Anotace:
Tématem práce je analýza potřeb osob se zdravotním postižením ve vztahu ke gastronomickým zařízením, konkrétně se zaměřuje na situaci vozíčkářů. Teoretická část práce vymezuje základní pojmy o tělesně postižených osobách a jejich životě. Dále se zabývá existujícími zahraničními a českými legislativními předpisy ve vztahu ke gastronomickým zařízením. Návrhová část práce se zaměřuje na doporučení jak …víceAbstract:
The topic of the thesis is Analysis of the Needs of People with Disabilities in Relation to Catering Services, especially for wheelchair users. The theoretical part focuses on defining basic terminology of disabled people and their way of life; further, it discusses existing foreign and Czech legislative regulations in relation to the catering services.The proposal part focuses on recommendations for …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14059/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: Mgr. Karel Kulich
- Oponent: Mgr. Dagmar Lanská
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KAZARINA, Polina. \textit{Analýza potřeb osob se zdravotním postižením ve vztahu ke gastronomickým zařízením}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/q1cmdl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání znalostí studentů středních hotelových škol v Českých Budějovicích a v Teplicích o hygienických požadavcích na stravovací služby
Veronika WEISSOVÁ -
Komparativní studie učebních plánů a osnov základní školy pro žáky se sluchovým postižením a běžné základní školy a oblast přírodopisu
Hana CHVALOVÁ -
Poradenství pro děti a žáky se speciálními vzdělávacími potřebami v České republice a Velké Británii - komparace teoretických poznatků
Vendula BILLOVÁ -
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
Daniela Procházková -
Sociální bariéry v životě vozíčkářů
Kristýna Burkertová -
Analýza architektonických bariér v městské části Brno – Královo Pole
Barbora Kittlerová