Návrh obhospodařování Jevanské rybniční soustavy – Bc. Pavel Horáček
Bc. Pavel Horáček
Diplomová práce
Návrh obhospodařování Jevanské rybniční soustavy
Proposal for the management of the Jevany Pond System
Anotace:
Práce ověřuje efektivitu a ekologičnost hospodaření Jevanské rybniční soustavy a navrhuje úpravu modelu hospodaření. Jevanské rybníky se dlouhodobě potýkají s celou řadou faktorů, které mají vliv na nižší produkci ryb. Díky své nadmořské výšce, hloubce, průtočnosti, zastínění a okolní zástavbě patří rybníky k průměrně až podprůměrně produktivním vodním plochám, s průměrnou produkcí 375 kg ha-1. Přirozená …víceAbstract:
The thesis verifies the efficiency and ecological effectiveness of the management of the Jevany Pond System and proposes a modification of the management model. Jevany ponds have long been facing a number of factors that affect lower fish production. Due to the altitude, depth, flow rate, shading, and surrounding development, the ponds are average to below-average productive, with an average production …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Lukáš Kalous, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HORÁČEK, Pavel. \textit{Návrh obhospodařování Jevanské rybniční soustavy}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/q26w12/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / specializace:
Zemědělství a rozvoj venkova / Rozvoj venkovského prostoru
Práce na příbuzné téma
-
Aktuální bezpečnostní hrozby v České republice
Ondřej Kapr -
Kapr jako potravina v současnosti
Eliška Fořtová -
Kapr obecný v jídelních lístcích rybích restaurací, způsoby úpravy a výživové hodnoty
Rebeka Vörösová -
Návrh marketingové strategie značky Třeboňský kapr
Tomáš Brejcha -
Kapr jako potravina: historický pohled od konce středověku do roku 1914
Barbora Šlemrová -
Koncepce rozvoje centrální části města Karlovy Vary
Miroslav Kapr -
Na ramenou obrů
Jakub KAPR -
Na ramenou obrů
Jakub KAPR
Název
Vložil
Vloženo
Práva