Rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu – Bc. Lenka Vítkovičová
Bc. Lenka Vítkovičová
Diplomová práce
Rozbor struktury nákladů na výrobu vína u vybraného vinařského provozu
Analysis of the structure of costs to produce one liter of wine
Anotace:
Diplomová práce Rozbor struktury nákladů na výrobu jednoho litru vína se zabývá analýzou nákladů spojených s výrobou vína ve vybraném vinařském provozu. V práci je pomocí tabulkových přehledů zaznamenáno technologické zařízení a vybavení používané při výrobě bílého a růžového vína, dále výpočty provozních nákladů a závěrečná analýza. Na základě této analýzy pak byly určeny náklady, které jsou potřebné …víceAbstract:
This dissertation Analysis of the structure of costs to produce one liter of wine is analyzing the costs that are associated with the production of wine in one selected wine operation. In this dissertation, the spreadsheet summaries are used to record the technological devices and equipment used in the production of white and rose wines, as well as calculations of operating costs and final analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Patrik Burg, Ph.D.
- Oponent: Zdeněk Abrham, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
From Avoidance to Inversion of Morality in Economic Analysis of Law
Robertas Bakula -
Analysis of the Economic Impact of COVID-19 on the Hospitality Industry in the Czech Republic
Alexandra Boyarkina -
Comparative Analysis of Cannabis Regulation in Selected Countries; Study of the Effects on Illicit Market Activity and Generating Economic Benefits
Šimon Herskovič -
Analysis of the impact of government regulations in relation to COVID-19 on business in the gastronomy industry (from the perspective of a supplier of professional kitchen solutions).
Tomáš Kubata -
An Economic Analysis of the Development of a Selected Company before and during the COVID-19 Crisis
Jakub Paterna -
Economic Analysis of rice production in North-Central Nigeria - A case study of Kogi State
Olamide Busayo Owoeye -
Economic Analysis of Rice Production in India-case study of Tamilnadu state
Dhivahar Mahalingam -
Georgia wine production and perspectives
Nineli Nagervadze
Název
Vložil
Vloženo
Práva