Veronika KOCÁBOVÁ

Bakalářská práce

Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka

Cerealie and pseudocerealie in the nutrition of population
Anotace:
Bakalářská práce uvádí přehled nejdůležitějších pěstovaných cereálií a pseudocereálií. Tyto plodiny představují významný zdroj potravy pro člověka. Podrobněji se zabývá jejich charakteristikou, chemickým složením, vlastnostmi, odlištnostmi a zpracováním na pekárenské a další výrobky. Dále zahrnuje důležité poznatky o nutričním významu cereálií a pseudocereálií pro člověka.
Abstract:
Bachelor essay is based on a listing of the most important grown cereals and pseudocereals. These cropplants represent an important source of food for man. Bachelor essay puts mind to their characteristics, chemical compositions, properties, differences and bakery and other products processing. It also includes an important knowledge of the cereals and pseudocereals nutritive sense for man.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 8. 2009
Zveřejnit od: 13. 8. 2009
Identifikátor: 7703

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 9. 2009
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOCÁBOVÁ, Veronika. Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 08. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 13. 8. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.