Drying kinetics of common agricultural products under different processing factors and methods – Michael Onwuka, B.E.
Michael Onwuka, B.E.
Diplomová práce
Drying kinetics of common agricultural products under different processing factors and methods
Abstract:
This study investigated the effect of infrared (IR) drying on sliced Golden Delicious apples, focusing on drying kinetics, color changes, and quality parameters. The influence of drying temperature (40, 50, and 60°C) was evaluated. The research shows that drying rates increased significantly with higher temperatures, reflecting faster moisture removal. Three mathematical models were meticulously chosen …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 5. 2024
- Vedoucí: doc. Ing. Abraham Kabutey, Ph.D.
- Oponent: Cimen Demirel, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ONWUKA, Michael. \textit{Drying kinetics of common agricultural products under different processing factors and methods}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/q98b3k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaMagisterský studijní program:
Technology and Environmental Engineering
Práce na příbuzné téma
-
The Impact of Disaggregated Energy Consumption on Economic Growth: Evidence from EaP and CIS Countries
Ana KHUNDADZE -
The Dynamics of Sustainable Energy Transitions in Road Transport: A Case Study Using Actor-Network Theory
Colin Kimbrell -
Creep and Shrinkage Analysis in Reinforced Concrete Structures during Construction of High-rise Buildings
Syrym Sertayev
Název
Vložil
Vloženo
Práva