Michael Onwuka, B.E.

Diplomová práce

Drying kinetics of common agricultural products under different processing factors and methods

Abstract:
This study investigated the effect of infrared (IR) drying on sliced Golden Delicious apples, focusing on drying kinetics, color changes, and quality parameters. The influence of drying temperature (40, 50, and 60°C) was evaluated. The research shows that drying rates increased significantly with higher temperatures, reflecting faster moisture removal. Three mathematical models were meticulously chosen …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Abraham Kabutey, Ph.D.
  • Oponent: Cimen Demirel, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakulta

Česká zemědělská univerzita v Praze

Technická fakulta

Magisterský studijní program:
Technology and Environmental Engineering

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses q98b3k q98b3k/2
2. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.