Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky – Michaela Zoulová
Michaela Zoulová
Diplomová práce
Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky
Evaluation of raw material for cooked meat products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ludmila Prokůpková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZOULOVÁ, Michaela. \textit{Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/q9f3j3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Rozvoj venkovského prostoru kombinované studium
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva