Martin Balajka

Bakalářská práce

Zvýšení výrobní kapacity vybraného pracoviště

Increasing the Production Capacity of the Selected Workplace
Anotace:
Práce je věnována návrhu na zvýšení výrobní kapacity pracoviště, zabývající se potravinářskou výrobou. Konkrétně výrobou zmrzliny. Bakalářská práce se zabývá logistikou, výrobním procesem, procesem výroby zmrzliny. Návrhy řešení vychází z analýzy současného stavu pracoviště. Autor práce navrhl optimální řešení zvýšení výrobní kapacity subjektu.
Abstract:
The thesis is devoted to the proposal to increase the production capacity of a workplace dealing with food production. Specifically, the production of ice cream. The bachelor thesis deals with logistics, production process, ice cream production process. The proposed solutions are based on an analysis of the current state of the workplace. The author of the thesis proposed an optimal solution to increase …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Balajka, Martin. Zvýšení výrobní kapacity vybraného pracoviště. Uherské Hradiště, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe