Martin Balajka

Bachelor's thesis

Zvýšení výrobní kapacity vybraného pracoviště

Increasing the Production Capacity of the Selected Workplace
Abstract:
Práce je věnována návrhu na zvýšení výrobní kapacity pracoviště, zabývající se potravinářskou výrobou. Konkrétně výrobou zmrzliny. Bakalářská práce se zabývá logistikou, výrobním procesem, procesem výroby zmrzliny. Návrhy řešení vychází z analýzy současného stavu pracoviště. Autor práce navrhl optimální řešení zvýšení výrobní kapacity subjektu.
Abstract:
The thesis is devoted to the proposal to increase the production capacity of a workplace dealing with food production. Specifically, the production of ice cream. The bachelor thesis deals with logistics, production process, ice cream production process. The proposed solutions are based on an analysis of the current state of the workplace. The author of the thesis proposed an optimal solution to increase …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2022

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Kamil Peterek, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Balajka, Martin. Zvýšení výrobní kapacity vybraného pracoviště. Uherské Hradiště, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe