Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů – Bc. Ilona KOLLÁROVÁ
Bc. Ilona KOLLÁROVÁ
Master's thesis
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
Chemical Composition and Sensory Characteristics of Homemade and Commercial Fruit Spirits
Abstract:
Diplomová práce se zabývá chemickým složením a senzorickou analýzou ovocných destilátů. Teo-retická část diplomové práce pojednává o surovinách pro výrobu destilátů, o kvašení a destilaci, základních principech výroby lihovin, o chemickém složení destilátů. Dále jsou popisovány vybrané legislativní předpisy, které souvisí s danou problematikou. V praktické části bylo provedeno sta-novení chemického …moreAbstract:
This thesis deals with the chemical composition and sensory analysis of fruit spirits. The theoretical part deals with materials for the production of spirits, fermentation and distillation, basic principles of their production and about chemical composition of spirits. Further described are selected legisla-tive regulations that relate to this topic. In the practical part of this thesis the chemical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2015
Accessible from:: 24. 4. 2015
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOLLÁROVÁ, Ilona. \textit{Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2015. Available from: https://theses.cz/id/q9jrcw/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KOLLÁROVÁ, Ilona. Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů. Zlín, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Theses on a related topic
-
Analýza vybraných kovů v ovocných destilátech
Pavla FABIÁNOVÁ