Bc. Kristýna Šteffelová

Bachelor's thesis

Food styling a nákupní rozhodovací proces zákazníka

Food Styling and Consumer Buying Decision Process
Abstract:
Bakalářská práce nabízí ucelený výklad pojmu food styling, tedy estetického vnímání gastronomie, jež přináší bližší seznámení s historií, zásadami prezentace či servírování, stručná pravidla aranžování a také samotné využití v dnešní době. Jejím cílem je zjistit motivaci při výběru pokrmů a důvody selekce právě daného jídla. Těchto cílů bude dosaženo prostřednictvím oční kamery a doplňujícího dotazníku …more
Abstract:
The bachelor thesis offers a comprehensive interpretation of the concept of food styling, that is an aesthetic perception of gastronomy, which brings closer acquaintance with history, presentation or serving principles, brief rules of arrangement and also the actual use today. Its aim is to find out the motivation for choosing dishes and the reasons for the selection of the food. These objectives will …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 3. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2019
  • Supervisor: Ing. Pavel Rosenlacher
  • Reader: Mgr. Michal Tomčík, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správní

University of Finance and Administration

Bachelor programme / field:
Economics and Management / Marketing Communication