Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky – Tereza BOHDALOVÁ
Tereza BOHDALOVÁ
Bachelor's thesis
Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky
Additives in Selected Types of Food in the Market Network of the Czech Republic
Anotácia:
Bakalářská práce předkládá shrnutí informací o přídatných látkách v potravinách. V literárním přehledu je uvedena legislativa přídatných látek, souhrn jednotlivých skupin a jejich nejvýznamnějších zástupců. Vlastní výzkum je zaměřen na informovanost obyvatel České republiky o aditivech a na samotný nákup potravin. Zde výsledky prokázaly, že lidé se zajímají o složení potravin více než v předchozích …viacAbstract:
The bachelor´s thesis presents a summary of informations about additives in food. In literary review is presented the legislation of additives, a summary of individual groups of additives and the most important reprezentatives. The own research is focused on Czech residents and their familiarity with additives and on the food purchase. The results showed that people are interested in food composition …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zverejniť od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BOHDALOVÁ, Tereza. \textit{Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/qbj0sl/.
Jak správně citovat práci
BOHDALOVÁ, Tereza. Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agriculture
Práce na příbuzné téma
-
Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
Patrícia Pažická -
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
Tereza Martincová -
Použití přídatných látek při výrobě potravin
Kamila Borešová -
Validace metody pro stanovení přídatných látek v potravinách
Tereza Kostková -
Analytická strategie pro kontrolu povolených a nepovolených přídatných látek v potravinách
Lenny Kvapilová -
Cílový screening přídatných látek v potravinách
Michaela Pitrová
Názov
Vložil
Vložené
Práva