Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby – Bc. Andrea LIŠKOVÁ
Bc. Andrea LIŠKOVÁ
Diplomová práce
Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby
Senzory evaluation sort of meat product according to production
Anotace:
Tématem diplomové práce je senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby. Práce se zabývá zjištěním postoje spotřebitelů k paštikám a dále podle vybraných senzorických metod vyhodnotit kvalitu vybraného sortimentu paštik. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku masných výrobků, historii výroby paštik, její druhy a nabídky na současném trhu. Jsou zde …víceAbstract:
The topic of this thesis is sensory evaluation of a selected type of meat product, depending on a manufacturing technology. This work deals with findings on consumers' attitudes pates and evaluating the quality of selected assortment of pates selected by sensory analysis. The theoretical part is focused on the characteristics of meat products, history of pates, its types and an offer on a current market …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2013
Zveřejnit od: 26. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Jirotková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LIŠKOVÁ, Andrea. \textit{Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/qboot1/.
Jak správně citovat práci
LIŠKOVÁ, Andrea. Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
Adéla Kocourková -
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
David Snášel -
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Petra Janovská -
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
Veronika Zigmundová -
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
Mária Dudová -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Kvalita a variabilita kávy
Klára Pálová -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská
Název
Vložil
Vloženo
Práva