Mgr. Marie Motáčková
Bachelor's thesis
Obiloviny v dietním stravování
Cereals in nutrition therapy
Abstract:
Bakalářská práce na téma „ Obiloviny v dietním stravování „ se zaměřuje na charakteristiku známých druhů obilnin i druhů méně známých a opomíjených, jejich nutriční hodnotu, kulinární využití a prospěšnost ve zdraví a nemoci. Další část je věnována pacientům s celiakií, jejich zdravotním problémům a nutričnímu stavu.Abstract:
The bachelor's thesis with the subject "Cereals in the diet food" focuses on the characteristics of known species of cereals and lesser known and neglected ones, their nutritional value, culinary use and the benefits in health and disease. Further part is concerned with the patients suffering from the celiac disease, their health problems and nutritional state.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2009
Identifier:
https://is.muni.cz/th/h0p27/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 7. 2009
- Supervisor: PaedDr. Věra Bulková
- Reader: Mgr. Kamila Jančeková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Specializations in Health Science / Dietitian
Theses on a related topic
-
Znalosti prevence vybraných neinfekčních chorob hromadného výskytu u žáků středních škol
Lucie POLANSKÁ -
Primární prevence neinfekčních chorob hromadného výskytu
Jana Rybníčková -
Prevention of health damage as a result of terrorism, political violence and its impact on civil population, with special focus on women
Yuliya Lyamzina