Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice – Bc. Phuong Anh Nguyen
Bc. Phuong Anh Nguyen
Diplomová práce
Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice
Influence of hydrothermal treatment and fermentation on nutritionally important components of selected wheat varieties
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NGUYEN, Phuong Anh. \textit{Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/qc4m7a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.