Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice – Bc. Phuong Anh Nguyen
Bc. Phuong Anh Nguyen
Master's thesis
Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice
Influence of hydrothermal treatment and fermentation on nutritionally important components of selected wheat varieties
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NGUYEN, Phuong Anh. \textit{Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/qc4m7a/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.