Bc. Monika ZADRAŽILOVÁ

Master's thesis

Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva

The influence of Flour Extraction Rate on the Quality of Pastry
Anotácia:
Tato diplomová práce, která byla zpracována na téma ?Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva? se zabývá rozborem potravinářských postupů vedoucích k výrobě běžného pečiva. Konkrétně pak řeší charakteristiky pšenice obecné, technologie mlýnského zpracování zrna, technologické a nutriční vlastnosti mouky a jejího zpracování při výrobě běžného pečiva. Cílem práce bylo zkoumat vliv pšeničných …viac
Abstract:
The presented diploma thesis called ?The influence of Flour Extraction Rate on the Quality of Pastry? deals with the analysis of food processing leading to production of pastry. In particular, the thesis works out on the characteristics of common wheat, grain processing, technological and nutritional properties of flour and its processing by production of pastry. The aim of the thesis is to analyze …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 8. 2011
Identifikátor: 22648

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ZADRAŽILOVÁ, Monika. Vliv stupně vymletí pšeničné mouky na vlastnosti pečiva. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 08. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe