Bc. Simone Raidová

Bachelor's thesis

Epidemiologicky rizikové potraviny: domácí versus kupované

Epidemiologically risky food: homemade versus store-bought
Abstract:
Tato práce se zabývá epidemiologicky rizikovými potravinami a rozdíly mezi těmito potravinami domácí výroby a vyrobenými konvenčním způsobem. V teoretické části jsou popsána alimentární onemocnění, která mohou být způsobena konzumací rizikových potravin, které nebyly například správně tepelně upraveny. Dále jsou popsány vybrané epidemiologicky rizikové potraviny, které se často vyrábí i v domácnostech …more
Abstract:
This work deals with epidemiologically risky foods and the differences between these foods of domestic production and produced in a conventional way. The theoretical part describes food-borne diseases that may be caused by the consumption of risky foods that have not been properly heat treated. Furthermore, selected epidemiologically hazardous foods are described, which are often produced in households …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2019
  • Supervisor: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
  • Reader: RNDr. Danuše Lefnerová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masaryk University

Faculty of Medicine

Bachelor programme / field:
Specializations in Health Science / Nutritive therapist