Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017 – Lucia Pálková
Lucia Pálková
Bakalářská práce
Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
Analysis of offer and service of restaurants in Prague Included in Michelin Guide 2017
Abstract:
This bachelor‘s dissertation is focused on analysis of offer and services provided by restaurants in Prague. This dissertation uses Mystery shopping method to discover and rate the quality of services offered in chosen facilities. The aim of this work is to uncover how acquired ratings match up with ratings in the Michelin guide. Standards of service and staff professionality were observed in the selected …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin 2017. Pomocou metódy Mystery shopping sleduje kvalitu služieb vo vybraných zariadeniach. Cieľom tejto práce je zistiť, ako sa zhoduje hodnotenie zariadení s realitou. Či sú dodržiavané štandardy obsluhy, správania sa ku zákazníkom a dodržiavanie úrovne a upravenosti personálu vo vybratých …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14903/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PÁLKOVÁ, Lucia. \textit{Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/qdad7x/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Kvalita gastronomických služieb v skúmanej oblasti
Peter Rajkovič -
Ponuka čajov v Českej republike
Alexandra Kolbiková -
Ponuka čajov v Českej republike
Bronislava Anderová -
Ponuka a rozsah poskytovaných služieb v hoteli zameranom na kongresovu klientelu
Katarína Halagovcová -
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
Lucia Medveďová -
Ponuka kurzov Baby Signs v Českej republike a na Slovensku
Pavla Duranová -
Produktová ponuka pre rodiny s deťmi
Roman Štefek