Lucia Pálková

Bakalářská práce

Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017

Analysis of offer and service of restaurants in Prague Included in Michelin Guide 2017
Abstract:
This bachelor‘s dissertation is focused on analysis of offer and services provided by restaurants in Prague. This dissertation uses Mystery shopping method to discover and rate the quality of services offered in chosen facilities. The aim of this work is to uncover how acquired ratings match up with ratings in the Michelin guide. Standards of service and staff professionality were observed in the selected …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin 2017. Pomocou metódy Mystery shopping sleduje kvalitu služieb vo vybraných zariadeniach. Cieľom tejto práce je zistiť, ako sa zhoduje hodnotenie zariadení s realitou. Či sú dodržiavané štandardy obsluhy, správania sa ku zákazníkom a dodržiavanie úrovne a upravenosti personálu vo vybratých …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2017
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví