Madiyar Anapiya

Bachelor's thesis

Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).

Comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation)
Abstract:
ANAPIYA, Madiyar. Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2018. 67 stran. Tato bakalářská práce se zaměřuje na komparaci tři českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). První část práce je věnována teoretickým základům a definicím, které se objevují v celé …more
Abstract:
ANAPIYA, Madiyar. Comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation). [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd.: 2018. 67 pages. This bachelor’s dissertation focuses on the comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation). The first part is devoted to the theoretical foundations and definitions …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)

Theses on a related topic