Madiyar Anapiya

Bakalářská práce

Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).

Comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation)
Anotace:
ANAPIYA, Madiyar. Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2018. 67 stran. Tato bakalářská práce se zaměřuje na komparaci tři českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). První část práce je věnována teoretickým základům a definicím, které se objevují v celé …více
Abstract:
ANAPIYA, Madiyar. Comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation). [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd.: 2018. 67 pages. This bachelor’s dissertation focuses on the comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation). The first part is devoted to the theoretical foundations and definitions …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/zimme/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma