Bc. Sebastian REICHEL

Diplomová práce

Identification and comparison of volatile carbonyls in different malts and barley using low pressure extraction with HPLC-DAD-MS/MS

Identification and comparison of volatile carbonyls in different malts and barley using low pressure extraction with HPLC-DAD-MS/MS
Abstract:
The malt is one of the key entering materials needed for the production of beer, which provides specific organoleptic characteristic to the final product. Nowadays there are many types of malts with various flavours and aromas. These qualities malts acquire during malting of raw barley seeds, especially during the process of roasting, where based on used conditions organoleptic characteristic is formed …více
Abstract:
Slad je jednou z klíčových surovin při výrobě piva, která finálnímu produktu dává specifické organoleptické vlastnosti a v pivním průmyslu je v současnosti používáno velké množství různých sladů, které se liší svou chutí a vůni. Tyto typické organoleptické vlastnosti získává slad během sladování původního ječmene (případně jiné vhodné obiloviny) a obzvlášť v kroku pražení, kde se podle zvolených podmínek …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. RNDr. Jan Petr, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

REICHEL, Sebastian. Identification and comparison of volatile carbonyls in different malts and barley using low pressure extraction with HPLC-DAD-MS/MS. Olomouc, 2020. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakulta

UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

Přírodovědecká fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie / Analytická chemie

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses qesrol qesrol/2
5. 6. 2020
Složky
Soubory
MARKLOVÁ, E.
9. 6. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.