Analýza produkce masných hybridů kuřat ve vybraném chovu – Bc. Jan DEMETER
Bc. Jan DEMETER
Diplomová práce
Analýza produkce masných hybridů kuřat ve vybraném chovu
Analysis of meat chicken hybrids production in a selected farming
Anotace:
V diplomové práci byla hodnocena produkce kuřecích brojlerů ve dvou hospodářstvích vybraného podniku v časové řadě od roku 2010 do roku 2013. V podniku je používána technologie pro výkrm kuřat firmy Big Dutchman. Celkem bylo vyhodnoceno 46 turnusů. Nejdelší turnusy byly v roce 2010 (37,2 dní), nejkratší v roce 2011 (35,8 dní). V roce 2012 a 2013 byla délka turnusů vyrovnaná (36,3 dnů). Hmotnost hybridů …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Zveřejnit od: 25. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Naděžda Kernerová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DEMETER, Jan. Analýza produkce masných hybridů kuřat ve vybraném chovu. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Analýza ukazatelů výkrmnosti u kuřecích hybridů
Kristýna ČEDÍKOVÁ -
Charakterizace mikroflóry a výskyt genů rezistence k antibiotikům ve slepých střevech rodičovských generací brojlerů a nosnic
Adéla UNZEITIGOVÁ -
Vliv probiotických krmných aditiv na výživu výkrmových brojlerů
Jiří SLUNEČKO -
Studium faktorů ovlivňujících aplikaci vápníku a hořčíku u rostoucích brojlerů
Filip Karásek -
Zařazení moučky z hmyzu do krmné dávky brojlerů
Veronika Bartošová -
Vliv probiotických krmných aditiv na výživu výkrmových brojlerů
Jiří SLUNEČKO -
Vliv výživy a prostředí na masnou užitkovost kuřecích brojlerů
Lucie HOUSKOVÁ -
Nutriční charakteristika zbytků z výroby tekutých ochucovadel a jejich využití ve výkrmu kuřecích brojlerů
Jana Svobodová
Název
Vložil
Vloženo
Práva