Dietologické hodnocení surovin a výrobků pro bezlepkovou dietu – Bc. Tereza Pešatová
Bc. Tereza Pešatová
Master's thesis
Dietologické hodnocení surovin a výrobků pro bezlepkovou dietu
Dietetic evaluation of materials and products for gluten-free diet
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PEŠATOVÁ, Tereza. \textit{Dietologické hodnocení surovin a výrobků pro bezlepkovou dietu}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/qflwn9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.