Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek – Bc. Eva Scholze
Bc. Eva Scholze
Bachelor's thesis
Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek
Evaluation of the quality of food according to the profile and content of volatile substances
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SCHOLZE, Eva. \textit{Hodnocení kvality potravin na základě profilu a obsahu těkavých látek}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/qfmvpd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.