Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení – Ing. Anna Soshkova
Ing. Anna Soshkova
Master's thesis
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Convenience versus fresh products – economic expenses, nutritional values, customer preferences of gastronomic device
Abstract:
Soshkova, Anna. Konvenience versus čerstvé produkty - ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení. [Diplomová práce]. Vysoká škola hotelová. Praha: 2013. 89 stran. Diplomová práce je zaměřena na oblast veřejného stravování a činnosti gastronomických zařízení – přípravu pokrmů. Věnuje se zkoumání problému nutričních hodnot v polotovarech a čerstvých potravinách …moreAbstract:
This thesis is focused on catering processes - food preparation. The main research problem is comparison of semi-prepared food products and fresh food, economic comparison and time-consuming preparation of meals. The work also includes research of foreign and Prague restaurants through interviews with leading chefs. An integral part of the research is interviewing two groups of respondents: restaurant …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/8770/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 22. 1. 2014
- Supervisor: Ing. Mgr. Bc. Šárka Mejcharová
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SOSHKOVA, Anna. \textit{Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení}. Online. Master's thesis. Praha: University College Prague. 2013. Available from: https://theses.cz/id/qg3qtw/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Stravovací služby při společenských akcích - catering
Karel Beránek -
Catering jako specifická stravovací služba
Eva Albínyiová -
Tourists’ perception and preferences of traditional plant food products in Cambodia
Thomas Brenner -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Fast food a obézne deti
Nikola Kozelková -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská -
Teenager a fast food
Veronika Pikartová -
The Language of Advertising: Analysis of Advertising Slogans in Fast Food Industry
Adela Pilátová