Romana Marešová, DiS.

Bakalářská práce

Aromatizovaná a dolihovaná vína.

Aromatised and fortified wines.
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o fortifikovaných vínech, jejich dlouholeté historii a upevňování pozice na českém trhu. Dále se tato práce zaměřuje na popsání základních metod fortifikace a objasnění několika konkrétních typů fortifikovaných vín. Další část této práce pojednává o legislativním zařazení těchto vín. V praktické části je popsáno hodnocení senzorických vlastností pěti vzorků vermutů. …více
Abstract:
This bachelor thesis is focused on fortified wines, their history and strengthening their position on the Czech market. Furthermore, this work focuses on the description of basic methods of fortification and clarification of several specific types of fortified wines. The next part of this work is focused on the legislative classification of these types of wines. The practical part describes the evaluation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Radek Sotolář, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství

Práce na příbuzné téma