Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků – Veronika Hliněnská
Veronika Hliněnská
Bachelor's thesis
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
Influence frozen dough on the quality and on the durability of bakery products
Abstract:
Pekárenské produkty jsou jednou z nejdůležitějších součástí stravy dnešních lidí. Kvůli zjednodušení výroby a co nejefektivnějšímu prodeji se začal využívat postup výroby pečiva zahrnující zmrazování. Cílem bakalářské práce bylo vypracovat přehled literatury o technologii mražení ve výrobě pečiva. Byla popsána technologie řízeného kynutí, která umožní přerušení výroby na několik hodin. Mražení …moreAbstract:
Bakery products are one of the most important parts ot the people diet. For the simplification of the bakery production and the most effective sale was started manufacturing process involving freezing. The aim of this bachelor s work was writting a literature review about freezing technology in bakery production. There was described a technology of controlled proofing that can interrupt a production …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HLINĚNSKÁ, Veronika. \textit{Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Available from: https://theses.cz/id/qhcwb2/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Theses on a related topic
-
The Project of Innovation of Supportive Tools of the Technology Innovation Center in Zlin in the Field of Startups
Mehmet Berk Özyürek -
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Remziye Köpük -
Assessment of health effects of bakery products with added fibre
Veronika Pourová -
Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
Aleksei Rinchinov -
Potential application of plant essential oils for food preservation
Mayda Rojnik -
Porovnání účinku dvou typů droždí na kvalitu a trvanlivost mrazených rohlíků
Marek SOLANSKÝ -
Ošetření ovoce a zeleniny pomocí nízkotlaké plazmy vedoucí k prodloužení jejich trvanlivosti
Kamila Matajová -
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
Lucie Pernikářová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights