Mikroextrakční metody využívající tuhé sorbenty – Ing. Milan Sýs
Ing. Milan Sýs
Bakalářská práce
Mikroextrakční metody využívající tuhé sorbenty
Microextraction methods based on the solid sorbents
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na mikroextrakční techniky založené na využití tuhých sorbetů a jejich uplatnění pro analýzu potravin.Použitelnost mikroextrakčních metod pro analýzu potravin je demonstrována pomocí jednotlivých aplikací zaměřených na stanovení různých látek v určité potravině.Abstract:
This bachelor thesis is focused on the microextraction technology based on the use of solid sorbents and their application for analysis of food. Applicability microextraction methods for food analysis is demonstrated through various applications, which are used for the determination of various substances in the food.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2009
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2009
- Vedoucí: doc. Ing. Martin Adam, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Sýs, Milan. Mikroextrakční metody využívající tuhé sorbenty. Pardubice, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analýza významných antioxidantů v nápojích s využitím techniky MEPS
Veronika Mlejová -
Analýza významných antioxidantů v bylinných nápojích s využitím disperzní kapalinové mikroextrakční techniky
Eva Margholdová -
Analýza linaloolu v pivu s využitím opakované headspace extrakce
Martina Houžvičková -
Analýza linaloolu v pivu s využitím headspace mikroextrakčních postupů
Adriana Burešová -
Moderní mikroextrakční metody pro analýzy těkavých složek ve vzorcích bylinného původu
Andrea Čížková -
Analýza silic v bylinných nápojích s využitím mikroextrakce tuhou fází
Kateřina Ježková -
Analýza silic v bylinných nápojích s využitím techniky mikroextrakce jednou kapkou
Šárka Uhlířová -
Chromatografická analýza vína
Jaroslav Brynda