KOPKOVÁ, Pavlína. \textit{Vliv typu matrice na stanovení autenticity potravin obsahujících ovocnou složku}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/qjb6d1/.
KOPKOVÁ, Pavlína. <i>Vliv typu matrice na stanovení autenticity potravin obsahujících ovocnou složku</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/qjb6d1/.
KOPKOVÁ, Pavlína. Vliv typu matrice na stanovení autenticity potravin obsahujících ovocnou složku. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/qjb6d1/.
@misc{Kopkova2022thesis,
AUTHOR = "Kopková, Pavlína",
TITLE = "Vliv typu matrice na stanovení autenticity potravin obsahujících ovocnou složku [online]",
YEAR = "2022 [cit. 2024-09-27]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/qjb6d1/",
}
@misc{Kopkova2022thesis,
AUTHOR = {Kopková, Pavlína},
TITLE = {Vliv typu matrice na stanovení autenticity potravin obsahujících ovocnou složku},
YEAR = {2022},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/qjb6d1/},
URL_DATE = {2024-09-27},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Kopková
| jméno = Pavlína
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv typu matrice na stanovení autenticity potravin obsahujících ovocnou složku
| url = https://theses.cz/id/qjb6d1/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2022
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-09-27
| poznámka =
| jazyk =
}}