Bc. Jozef Damašek

Master's thesis

Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin

Production of Durable Pastry from Non-traditional Raw Materials
Abstract:
Diplomová práce se zabývá výrobou a analýzou nutričního profilu dvou druhů trvanlivého pečiva, obohaceného o netradiční suroviny. Teoretická část obsahuje charakteristiku sortimentu trvanlivého pečiva. Dále jsou vystiženy jednotlivé netradiční suroviny, které lze používat při výrobě trvanlivého pečiva. Praktická část se zabývá přípravou vzorků trvanlivého pečiva z daných netradičních surovin. Tyto …more
Abstract:
The thesis deals with the production and analysis of the nutritional profile of two types of pastry, enriched with non-traditional raw materials. The theoretical part contains characteristics of assortment of durable pastry. Furthermore, the individual non-traditional raw materials that can be used in the production of durable pastries are described. The practical part deals with the preparation of …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Damašek, Jozef. Výroba trvanlivého pečiva z netradičních surovin. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe