Kulturthema Essen - Oberfränkische Küche.Am Beispiel Bayreuth. – Eva Kantová
Eva Kantová
Bakalářská práce
Kulturthema Essen - Oberfränkische Küche.Am Beispiel Bayreuth.
Cultural Topic Food - Cuisine of Upper Franconia. At the Example of Bayreuth.
Abstract:
This thesis deals with the cuisine of Upper Franconia. As an example of this typical cuisine, the town of Bayreuth was chosen. The next thesis focuses on menus and food specialities of specific restaurants within this town. In the theoretical part of the thesis, some terms, such as gastronomy, hospitality, cultural topic food and other related topics are introduced. This part also examines sequencing …víceAbstract:
Vorliegende Abschlussarbeit beschäftigt sich mit der oberfränkischen Küche. Am Beispiel ist dient die Stadt Bayreuth, die typisch für diese Küche ist. Weiter spezialisiert sich die Arbeit auf die Speisekarten und Spezialitäten konkreter Restaurants dieser Stadt. Im theoretischen Teil werden Begriffe wie Gastronomie, Gastlichkeit, Kulturthema Essen zusammen mit anderen zugehörigen Themen erklärt. Weiterhin …více
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Lenka Matušková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kantová, Eva. Kulturthema Essen - Oberfränkische Küche.Am Beispiel Bayreuth. . Pardubice, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofickáUniverzita Pardubice
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi