Krajina k jídlu a jídlo v krajině i veřejném prostoru. – Apolena Jirásková
Apolena Jirásková
Bakalářská práce
Krajina k jídlu a jídlo v krajině i veřejném prostoru.
Landscape and public space like resource of food.
Anotace:
Bakalářská práce byla vypracována na Katedře zahradní a krajinné architekrury FAPPZ ČZU v Praze a je věnována projektu jedlé rodinné zahrady. Práce je uvedena historií jedlých a permakulturních zahrad, jejich vývojem, uplatněním a také popisem samotných principů fungování těchto zahradních společenstev. Jsou zde vysvětleny pojmy spojené se zakládnání těchto zahrad. Podrobněji se zabývá hospodařením …víceAbstract:
This bachelor's thesis was prepared at the Department of Garden and Landscape Architecture of the Faculty of Agrobiology, Food an Natural Resources Czech University of Life Sciences Prague. It is dedicated to the edible family garden project. The work is presented with the history of edible and permaculture gardens, their development, application and also a description of the very principles of functioning …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. akad. soch. Aleš Hnízdil
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JIRÁSKOVÁ, Apolena. \textit{Krajina k~jídlu a~jídlo v~krajině i~veřejném prostoru.}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/qloa3d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zahradní a krajinářská architektura / Zahradní a krajinářská architektura
Práce na příbuzné téma
-
Underutilized edible fruit tree species of the Philippines as a potential sources of antioxidants
Jana Tulková -
Local plant species sold on chosen rural markets in Sri Lanka
Ondřej Horák -
Alternative Sources of Plant Protein in Tropics and Subtropics: The Case Study of Bolivia
Štěpán Diewock -
Thai underutilized fruit and vegetable species as a potential sources of antioxidants, minerals and vitamins: a literature review
Kateřina Berková -
Alternative Sources of Plant Protein in Tropics and Subtropics: The Case Study of India
Karolína Jarošová -
Alternative Sources of Plant Protein in Southeast Asia
Martin Semrád -
Spektrum škůdců a jejich antagonistů v okrasné a užitkové zahradě
Sabina Egriová -
Zahrádkář - producent čistých potravin či milovník chemie?
Eva Hrazdírová
Název
Vložil
Vloženo
Práva