Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky – Bc. Karolina Jiříčková
Bc. Karolina Jiříčková
Master's thesis
Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
Effect of different hemp products on rheological properties and pasta quality of wheat flour
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JIŘÍČKOVÁ, Karolina. \textit{Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/qm76my/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.