Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky – Bc. Karolina Jiříčková
Bc. Karolina Jiříčková
Master's thesis
Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
Effect of different hemp products on rheological properties and pasta quality of wheat flour
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JIŘÍČKOVÁ, Karolina. \textit{Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/qm76my/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.