Bc. Iva DZIERGASOVÁ

Master's thesis

Technologické experimenty s kynutým těstem ve výuce v oboru pekař

Technological experiments with douhg in bachelor´s degree
Abstract:
Diplomová práce je určena učitelům odborného výcviku. Je koncipována jako doplněk běžného učiva tematických celku - Kynutí, příprava na pečení a tepelná úprava výrobků, příprava těst a náplní, tvarování a dohotovování výrobků. Přináší pohled do historie pekařské výroby, popis základních surovin, technologický postup výroby a možné vady finálního produktu. Didaktickou část tvoří příprava do vyučovací …more
Abstract:
The diploma thesis is meant for Vocational Education Teachers. This study is conceived as an addition to common curriculum of thematic units - Leavening, preparation for baking and flameproof finish of products, dough and filing ´s preparation, shaping and finishing of products. There is also a brief history of baking production, description of the main raw materials, technological process of production …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 4. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 6. 2020
  • Supervisor: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

DZIERGASOVÁ, Iva. Technologické experimenty s kynutým těstem ve výuce v oboru pekař. Ostrava, 2020. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta

University of Ostrava

Pedagogical Faculty

Master programme / field:
Teaching for Upper Secondary Schools / Teaching Specialist Subjects