Eva Vasilova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Kvalitativní rozdíly znaků kávy

Abstract:
Absolventská práce se zabývá především přípravou kávy, její kulturou a zdravotními účinky. V práci jsou uvedeny informace o historii, popisu hlavních druhů a metod použitých ke zpracování, úpravě a také o domácí přípravě kávy. Čtenář se dozví, jaké má káva zdravotní účinky na lidský organismus. Je zde i několik tipů, jak využít kávu k léčení zdravotních a kosmetických problémů. Práce se bude opírat …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Reader: Ing. Markéta Vaňková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.