Eva Vasilova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Kvalitativní rozdíly znaků kávy
Abstract:
Absolventská práce se zabývá především přípravou kávy, její kulturou a zdravotními účinky. V práci jsou uvedeny informace o historii, popisu hlavních druhů a metod použitých ke zpracování, úpravě a také o domácí přípravě kávy. Čtenář se dozví, jaké má káva zdravotní účinky na lidský organismus. Je zde i několik tipů, jak využít kávu k léčení zdravotních a kosmetických problémů. Práce se bude opírat …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 5. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
- Reader: Ing. Markéta Vaňková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VASILOVA, Eva. \textit{Kvalitativní rozdíly znaků kávy}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2019. Available from: https://theses.cz/id/qn6qs7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.