Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii – Bc. Karolína Králová
Bc. Karolína Králová
Master's thesis
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Preference Fast Food vs. Slow Food in Gastronomy Industry
Abstract:
Tato diplomová práce řeší porovnání dvou odlišných forem veřejného stravování. Konkrétně se jedná o porovnání fast food a slow food podniků. Fast food zažíval a stále zažívá obrovskou popularitu. Vznikla také celá řada výzkumů, které se touto oblíbenou formou stravování zabývají. Oproti tomu slow food je směr, ke kterému neexistuje tolik výzkumů z celého světa. Obtížně se hledají studie, které by zkoumaly …moreAbstract:
This diploma thesis deals with the comparison of two different forms of public catering. Specifically, it is a comparison of fast food and slow food companies. Fast food has experienced and continues to experience immense popularity. There is also a lot of researche projects that deal with this popular form of eating. In contrast, slow food is a direction for which there is not so much research projects …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2022
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/rnbzf/
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2022
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Lada Petránková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
Filip Vladař -
Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze
Kristýna Chvátalová -
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Vladimír Hybler -
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
Ondřej DUBJEL -
Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii
Veronika Husáková -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská