Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii – Bc. Karolína Králová
Bc. Karolína Králová
Master's thesis
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Preference Fast Food vs. Slow Food in Gastronomy Industry
Anotácia:
Tato diplomová práce řeší porovnání dvou odlišných forem veřejného stravování. Konkrétně se jedná o porovnání fast food a slow food podniků. Fast food zažíval a stále zažívá obrovskou popularitu. Vznikla také celá řada výzkumů, které se touto oblíbenou formou stravování zabývají. Oproti tomu slow food je směr, ke kterému neexistuje tolik výzkumů z celého světa. Obtížně se hledají studie, které by zkoumaly …viacAbstract:
This diploma thesis deals with the comparison of two different forms of public catering. Specifically, it is a comparison of fast food and slow food companies. Fast food has experienced and continues to experience immense popularity. There is also a lot of researche projects that deal with this popular form of eating. In contrast, slow food is a direction for which there is not so much research projects …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/rnbzf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2022
- Vedúci: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Lada Petránková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRÁLOVÁ, Karolína. \textit{Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/qp80kd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Master programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
Filip Vladař -
Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze
Kristýna Chvátalová -
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Vladimír Hybler -
Nové trendy v gastronomii a jejich zavádění do praxe ve veřejném stravování
Ondřej DUBJEL -
Úloha a význam standardů a manuálů pro kvalitu služeb v gastronomii
Veronika Husáková -
Fast-food versus slow-food
Jarmila Hamerská