Bc. Karolína Králová

Diplomová práce

Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii

Preference Fast Food vs. Slow Food in Gastronomy Industry
Anotace:
Tato diplomová práce řeší porovnání dvou odlišných forem veřejného stravování. Konkrétně se jedná o porovnání fast food a slow food podniků. Fast food zažíval a stále zažívá obrovskou popularitu. Vznikla také celá řada výzkumů, které se touto oblíbenou formou stravování zabývají. Oproti tomu slow food je směr, ke kterému neexistuje tolik výzkumů z celého světa. Obtížně se hledají studie, které by zkoumaly …více
Abstract:
This diploma thesis deals with the comparison of two different forms of public catering. Specifically, it is a comparison of fast food and slow food companies. Fast food has experienced and continues to experience immense popularity. There is also a lot of researche projects that deal with this popular form of eating. In contrast, slow food is a direction for which there is not so much research projects …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/rnbzf/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Lada Petránková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství