Bc. Diana Kanderová

Diplomová práce

Komparace výživových hodnot v různých dietách

Comparison of nutritional values in different diets
Abstract:
The essence of our Master’s Dissertation is the comparison of nutritional values ​​in various diets, more specifically in the disease of gall - bladder, kidneys, diabetes and obesity. Our work also describes food menu for a healthy person. Based on this knowledge, we come to the point where we obtain the exact nutritional values ​​of each diet, and we compare them all on the basis of nutritional values …více
Abstract:
Podstatou našej diplomovej práce je komparácia výživových hodnôt v rôznych diétach, konkrétnejšie pri ochorení žlčníka, obličiek, cukrovke a pri obezite. Naša práca opisuje aj príjem potravy pre zdravého človeka. Na základe týchto poznatkov sa dostávame k podstate, kde získavame presné nutričné hodnoty káždej diéty, a tak ich všetky na základe nutričných hodnôt porovnávame. Pri týchto činnostiach sú …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/n7hd8/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma