Komparace výživových hodnot v různých dietách – Bc. Diana Kanderová
Bc. Diana Kanderová
Diplomová práce
Komparace výživových hodnot v různých dietách
Comparison of nutritional values in different diets
Abstract:
The essence of our Master’s Dissertation is the comparison of nutritional values in various diets, more specifically in the disease of gall - bladder, kidneys, diabetes and obesity. Our work also describes food menu for a healthy person. Based on this knowledge, we come to the point where we obtain the exact nutritional values of each diet, and we compare them all on the basis of nutritional values …víceAbstract:
Podstatou našej diplomovej práce je komparácia výživových hodnôt v rôznych diétach, konkrétnejšie pri ochorení žlčníka, obličiek, cukrovke a pri obezite. Naša práca opisuje aj príjem potravy pre zdravého človeka. Na základe týchto poznatkov sa dostávame k podstate, kde získavame presné nutričné hodnoty káždej diéty, a tak ich všetky na základe nutričných hodnôt porovnávame. Pri týchto činnostiach sú …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/n7hd8/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KANDEROVÁ, Diana. \textit{Komparace výživových hodnot v různých dietách}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/qq4jq1/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství