SYSTÉMY KVALITY, RÍDÍCÍ A DOZOROVÉ ORGÁNY JAKOSTI POTRAVIN V EU A CR – Zhanna Sidoryk
Zhanna Sidoryk
Bachelor's thesis
SYSTÉMY KVALITY, RÍDÍCÍ A DOZOROVÉ ORGÁNY JAKOSTI POTRAVIN V EU A CR
Anotácia:
Bakalárská práce se zabývá systémy kvality, rídící a dozorové orgány jakosti potravin v Evropské unii a v Ceské republice. Teoretická cást formou literární rešerše zpracovává problematiku kvality v gastronomických zarízeních CSN norem ISO rady 90000 týkající se managementu kvality, ISO 22000 systémy managementu bezpecnosti potravin a na ne navazující ceskou legislativu. Praktická cást je zamerena na …viacAbstract:
Bachelor thesis deals with quality systems, management and supervisory bodies of the quality of food in the European Union and the Czech Republic. The theoretical part of the literary information processing quality issues in catering establishments CSN standards ISO 90000 series on quality management, ISO 22000 Food Safety Management Systems and related Czech legislation. The practical part is focused …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 10. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/qq8o4v/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Food and its social context (case study of low and high income households in Kazakhstan)
Saule Turgambayeva -
Marketing strategy for Moroccan restaurant
Mehdi Boujamlaoui -
Catering v leteckej doprave
Zuzana Dominová -
Small scale denial of service attacks
Vít Bukač -
Detection of forest pathogens using Pollen Information Service sampling network
Aneta Lukačevičová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Kateřina Vránová -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová
Názov
Vložil
Vložené
Práva