Kateřina BLAHOVÁ

Bachelor's thesis

Systém HACCP v organizaci veřejného stravování

System HACCP in organization of community feeding
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá použitím systému kritických bodů (HACCP hazard analysis and critical control point) ve veřejném stravování. Systém HACCP lze považovat za zá-kladní systém pro řízení bezpečnosti pokrmů ve stravovacích službách. Teoretická část ba-kalářské práce řeší základní legislativní předpisy spojené s hygienou a bezpečností stravova-cích služeb. V praktické části je pak zpracována …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with use of the system of critical points (HACCP hazard analysis and critical control point) in community feeding. System HACCP can be considered as a basic system for food safety management in catering services. Theoretical part of bachelor thesis solves the basic legislation related to hygiene and safety in food service. Then in the practical part the hazard analysis is …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier: 12504

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2009
  • Supervisor: Ing. Romana Bartošíková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BLAHOVÁ, Kateřina. Systém HACCP v organizaci veřejného stravování. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.