Systém HACCP v organizaci veřejného stravování – Kateřina BLAHOVÁ
Kateřina BLAHOVÁ
Bachelor's thesis
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
System HACCP in organization of community feeding
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá použitím systému kritických bodů (HACCP hazard analysis and critical control point) ve veřejném stravování. Systém HACCP lze považovat za zá-kladní systém pro řízení bezpečnosti pokrmů ve stravovacích službách. Teoretická část ba-kalářské práce řeší základní legislativní předpisy spojené s hygienou a bezpečností stravova-cích služeb. V praktické části je pak zpracována …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with use of the system of critical points (HACCP hazard analysis and critical control point) in community feeding. System HACCP can be considered as a basic system for food safety management in catering services. Theoretical part of bachelor thesis solves the basic legislation related to hygiene and safety in food service. Then in the practical part the hazard analysis is …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier:
12504
Thesis defence
- Date of defence: 9. 6. 2009
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BLAHOVÁ, Kateřina. Systém HACCP v organizaci veřejného stravování. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Analýza systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Pavla Moutelíková -
Hygiena potravin
Lenka SEIDLOVÁ