Systém HACCP v organizaci veřejného stravování – Kateřina BLAHOVÁ
Kateřina BLAHOVÁ
Bachelor's thesis
Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
System HACCP in organization of community feeding
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá použitím systému kritických bodů (HACCP hazard analysis and critical control point) ve veřejném stravování. Systém HACCP lze považovat za zá-kladní systém pro řízení bezpečnosti pokrmů ve stravovacích službách. Teoretická část ba-kalářské práce řeší základní legislativní předpisy spojené s hygienou a bezpečností stravova-cích služeb. V praktické části je pak zpracována …viacAbstract:
This bachelor thesis deals with use of the system of critical points (HACCP hazard analysis and critical control point) in community feeding. System HACCP can be considered as a basic system for food safety management in catering services. Theoretical part of bachelor thesis solves the basic legislation related to hygiene and safety in food service. Then in the practical part the hazard analysis is …viacKľúčové slová
ES EU HACCP mikroorganizmy hygiena maso nebezpečí školní jídelna kritický kontrolní bod.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Zverejniť od: 27. 5. 2009
Identifikátor:
12504
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BLAHOVÁ, Kateřina. Systém HACCP v organizaci veřejného stravování. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Analýza systému HACCP ve vybraném gastronomickém zařízení
Pavla Moutelíková -
Hygiena potravin
Lenka SEIDLOVÁ