Barbora BAČÍKOVÁ

Bachelor's thesis

Bezmléčná dieta

Non-milk diet
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je poskytnout ucelené informace o kravském mléku i jiných druzích mlék, o tom, co je potravinová alergie a vysvětlit rozdíl mezi alergií a intolerancí. Dále je v práci charakterizována alergie na kravské mléko a intolerance na laktosu, jejich příznaky, léčba a také je zde zmíněna řada alternativ, které mohou z části nahradit tak d?le-ţitou potravinu, jakou je kravské mléko
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to provide complete information concerning cow?s milk and other kinds of milk, then to offer information about food allergy and finally to explain the difference between allergy and intolerance. Furthermore cow?s milk allergy and lactose intolerance, their symptoms and treatment are characterised in the submitted thesis together with a wide range of alternatives which …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22676

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

BAČÍKOVÁ, Barbora. Bezmléčná dieta. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy