Barbora BAČÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Bezmléčná dieta
Non-milk diet
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je poskytnout ucelené informace o kravském mléku i jiných druzích mlék, o tom, co je potravinová alergie a vysvětlit rozdíl mezi alergií a intolerancí. Dále je v práci charakterizována alergie na kravské mléko a intolerance na laktosu, jejich příznaky, léčba a také je zde zmíněna řada alternativ, které mohou z části nahradit tak d?le-ţitou potravinu, jakou je kravské mlékoAbstract:
The aim of this bachelor thesis is to provide complete information concerning cow?s milk and other kinds of milk, then to offer information about food allergy and finally to explain the difference between allergy and intolerance. Furthermore cow?s milk allergy and lactose intolerance, their symptoms and treatment are characterised in the submitted thesis together with a wide range of alternatives which …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22676
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BAČÍKOVÁ, Barbora. Bezmléčná dieta. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Variabilita genu kappa-kasein u plemene brown swiss v České republice
Martin Sloupenský -
Stanovení různých forem kaseinu v mléce
Veronika Kaňková -
Vliv genetických variant kaseinu na využitelnost mléka v potravinářství
Helena Kavalcová